Τροπολογία της ΔΗΜΑΡ για την αποκατάσταση των κτηρίων από τους εμπρησμούς στην Αθήνα Reviewed by Momizat on . Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ κατέθεσε τροπολογία στο Σχέδιο Νόμου «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας» του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με θέμα τ Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ κατέθεσε τροπολογία στο Σχέδιο Νόμου «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας» του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με θέμα τ Rating: 0

Τροπολογία της ΔΗΜΑΡ για την αποκατάσταση των κτηρίων από τους εμπρησμούς στην Αθήνα

Τροπολογία της ΔΗΜΑΡ για την αποκατάσταση των κτηρίων από τους εμπρησμούς στην Αθήνα

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ κατέθεσε τροπολογία στο Σχέδιο Νόμου «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας» του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με θέμα την τροποποίηση στο κείμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 59/Α/15-3-2012) «Λήψη μέτρων για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στο κέντρο των Αθηνών».

Η συγκεκριμένη τροπολογία κρίθηκε αναγκαία καθώς διαπιστώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων ότι χωρίς τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις – προσθήκες δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στην πληρωμή των αποζημιώσεων και επομένως στην αποκατάσταση των κτιρίων που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς.

Η τροπολογία είχε σταλεί από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, προς τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη στις 25/10/2013. Η ΔΗΜΑΡ κρίνει  επιτακτική ανάγκη, να στηριχθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τους εμπρησμούς αλλά και να αποκατασταθούν κτίρια μεγάλης  αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής κληρονομιάς. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ κατέθεσε την τροπολογία προσδοκώντας ότι όλα τα κόμματα θα την στηρίξουν και θα την υπερψηφίσουν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή