Τροπολογίες για τους νοσηλευτές Reviewed by Momizat on . Ανακοίνωση για διατάξεις που αφορούν στα εργασιακά των Νοσηλευτών, ανήρτησε ο Σύλλογος Εγγαζομένων στο Νοσοκομείο και τα ΚΥ του νομού μας. Σύμφωνα με αυτές, «η Ανακοίνωση για διατάξεις που αφορούν στα εργασιακά των Νοσηλευτών, ανήρτησε ο Σύλλογος Εγγαζομένων στο Νοσοκομείο και τα ΚΥ του νομού μας. Σύμφωνα με αυτές, «η Rating: 0

Τροπολογίες για τους νοσηλευτές

Τροπολογίες για τους νοσηλευτές

Ανακοίνωση για διατάξεις που αφορούν στα εργασιακά των Νοσηλευτών, ανήρτησε ο Σύλλογος Εγγαζομένων στο Νοσοκομείο και τα ΚΥ του νομού μας. Σύμφωνα με αυτές, «η 5ετής προϋπηρεσία για μετατάξεις – αποσπάσεις αίρεται και για το Νοσηλευτικό προσωπικό και τροποποιείται σε 2ετία».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ είναι η ακόλουθη:

 

ΑΘΗΝΑ 19/12/2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ.2505

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

Συνάδελφοι,

Κατατέθηκαν Τροπολογίες του Υπουργείου Υγείας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις», που αφορούν το ξεπάγωμα των μετατάξεων, μεταθέσεων, αποσπάσεων των Υγειονομικών.
Τροπολογίες με τις οποίες:
• Αίρεται η πενταετής υποχρεωτική προϋπηρεσία για μετατάξεις, αποσπάσεις και γίνεται 2ετής. Ισχύει και για το Νοσηλευτικό προσωπικό που προσλήφθηκε με το Ν. 3754/2009 (7Κ). Υπήρξε σχετική διόρθωση.
• Επανέρχεται το δικαίωμα για αμοιβαίες μετατάξεις και συνυπηρετήσεις χωρίς περιορισμούς.
• Καθιερώνονται μετακινήσεις προσωπικού από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο χωρίς τον τρίμηνο περιορισμό που ισχύει σήμερα.
• Διατηρούνται τα σημερινά όρια των Υγειονομικών Περιφερειών.
Οι τροπολογίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔΗΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

 

 

Σημειώνεται, όμως, ότι δεν είναι σίγουρο εάν θα συζητηθούν, αφού ξέσπασε σάλος στη Βουλή σχετικά με τροπολογίες που εισήχθησαν στον νόμο για τα ακίνητα, επειδή είναι άσχετες με αυτόν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή