Τροχαίο στα Τρίκαλα – Σύγκρουση αυτοκινήτου με ποδηλάτη Reviewed by Momizat on . Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, στην διάβαση πεζών της κεντρικής γέφυρας από την πλευρά της πλατείας Ρήγα Φεραίου. Αυτοκίνητο, υπό αδιευκ Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, στην διάβαση πεζών της κεντρικής γέφυρας από την πλευρά της πλατείας Ρήγα Φεραίου. Αυτοκίνητο, υπό αδιευκ Rating: 0

Τροχαίο στα Τρίκαλα – Σύγκρουση αυτοκινήτου με ποδηλάτη

Τροχαίο στα Τρίκαλα  – Σύγκρουση αυτοκινήτου με ποδηλάτη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, στην διάβαση πεζών της κεντρικής γέφυρας από την πλευρά της πλατείας Ρήγα Φεραίου. Αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες,  συγκρούστηκε με ποδηλάτη. Από την σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του ποδηλάτου, ο οποίος όμως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σχόλια (1)

  • Dark Shadow

    Λίγη προσοχή συμπολίτες. Όταν πιάνουμε στα χέρια μας τιμόνι,καλό είναι να μη βιαζόμαστε. Δεν ζούμε και σε καμιά μεγαλούπολη. Μισή ώρα από την μία άκρη της πόλης στην άλλη είναι το μέγιστο που μπορείς να κάνεις. Και κάτι για τους ποδηλάτες: δεν είστε στο απυρόβλητο και είστε συνυπεύθυνοι για ότι συμβαίνει στους δρόμους. Μόνιμα αντίθετα στο ρεύμα,μόνιμα δεν σταματάτε στα φανάρια,μόνιμα διασχίζετε τις διαβάσεις πεζών ΠΑΡΑΝΟΜΑ, επάνω στο ποδήλατο. Και βέβαια και οι φίλοι δικυκλιστές έχουν και αυτοί τα στραβά τους. Προσπεράσεις όπου λάχει,από αριστερά,από δεξιά,λίγη σημασία έχει όταν συμβαίνει εντός κατοικημένης περιοχής. Και τέλος οι πεζοί που περνάνε με το πάσο τους στις διαβάσεις εκνευρίζοντας όλους τους προαναφερθέντες ή περνάνε απέναντι διασχίζοντας τον δρόμο διαγώνια.Δηλάδή,έλλειψη παιδείας παντού.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή