Τροχαίο στη Λάρισα με εκτροπή αυτοκινήτου – Ένας τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το απόγευμα της Τρίτης (παραμονή Χριστουγέννων) στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον δρόμο Λάρι Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το απόγευμα της Τρίτης (παραμονή Χριστουγέννων) στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον δρόμο Λάρι Rating: 0

Τροχαίο στη Λάρισα με εκτροπή αυτοκινήτου – Ένας τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Τροχαίο στη Λάρισα με εκτροπή αυτοκινήτου – Ένας τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το απόγευμα της Τρίτης (παραμονή Χριστουγέννων) στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων, κοντά στη Νίκαια.

O οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, για άγνωστης ως στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα, αυτό να βγει από τον δρόμο και εκείνος να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, περιπολικό της αστυνομίας, καθώς και η Πυροσβεστική η οποία τελικά χρειάστηκε μόνο για να καθαρίσει τον δρόμο από τα σπασμένα τζάμια, μιας και δεν υπήρξε εγκλωβισμός. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή