Τσίπρας: «Ήρθε η ώρα των πολλών» Reviewed by Momizat on . Θέτοντας ως στόχο την αναγέννηση της χώρας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε ότι «ήρθε η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς που ελε Θέτοντας ως στόχο την αναγέννηση της χώρας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε ότι «ήρθε η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς που ελε Rating: 0

Τσίπρας: «Ήρθε η ώρα των πολλών»

Τσίπρας: «Ήρθε η ώρα των πολλών»

Θέτοντας ως στόχο την αναγέννηση της χώρας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε ότι «ήρθε η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς που ελευθερωθήκαμε από τους πιστωτές».

Μιλώντας από τα Γιάννενα το βράδυ της Κυριακής και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογικές αναμετρήσεις της 26ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι ο ο λαός «δεν θα δείξει ανοχή σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα». 

«Η αποκατάσταση των αδικιών αποτελεί μεγάλη συλλογική νίκη. Όχι μιας κυβέρνησης, έναντι της αντιπολίτευσης. Είναι η συλλογική νίκη του λαού μας. Εκείνος μας έφερε εδώ, μας έδωσε σαφή εντολή να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο με την κοινωνία όρθια. Η εντολή είναι και τώρα σαφής», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή