Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία Reviewed by Momizat on . "Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία. Έδωσε καθαρή εντολή, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην πανηγυρική του ομιλία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙ "Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία. Έδωσε καθαρή εντολή, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην πανηγυρική του ομιλία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙ Rating: 0

Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία

Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία

“Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία. Έδωσε καθαρή εντολή, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην πανηγυρική του ομιλία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

“Ο ελληνικός λαός αφήνει πίσω την λιτότητα, το φόβο και τον αυταρχισμό, αφήνει πίσω μία πενταετία ταπείνωσης και οδύνης”, τόνισε για να συμπληρώσει ότι “ο λαός μας είναι δείγμα της Ευρώπης που αλλάζει”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειάς” και επισήμανε ότι “η ετυμηγορία του λαού κλείνει το φαύλο κύκλο της λιτότητας, ακυρώνει τα μνημόνια της λιτότητας και καταστροφής, καθιστά την τρόικα παρελθόν”.

Πρόσθεσε ότι “θα σχηματίσουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, θα ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας σε νέες σταθερές και δίκαιες βάσεις”.

“Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, σήμερα ηττήθηκε η Ελλάδα των ελίτ και της διαπλοκής. Νίκησε η Ελλάδα της γνώσης της δημιουργίας και του πολιτισμού”, είπε.

“Η νίκη μας είναι νίκη όλων των λαών της Ευρώπης που αγωνίζονται εναντίον της λιτότητας”, υπογράμμισε, τονίζοντας: “Είμαστε έτοιμοι για να διαπραγματευτούμε για λύση με τους εταίρους. Σε αυτή τη διαπραγμάτευση η Ελλάδα θα προσέλθει με το δικό της εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και αλλαγών. Χωρίς νέα ελλείμματα αλλά χωρίς εξωπραγματικά πλεονάσματα”.

“Η νέα κυβέρνηση θα διαψεύσει όλες τις Κασσάνδρες, ούτε αμοιβαία ρήξη θα υπάρξει ούτε και συνέχιση της υποταγής”, είπε και έθεσε τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα: “Θα είναι η αντιμετώπιση των πληγών της κρίσης, η απόδοση δικαιοσύνης, η ρήξη με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς”.

“Προτεραιότητα να αποκτήσει ο λαός μας τη χαμένη του αξιοπρέπεια”, πρόσθεσε.

“Εμπρός να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα, τον ήλιο της δημοκρατίας, τον ήλιο της αξιοπρέπειας. Μαζί θα προχωρήσουμε και θα τα καταφέρουμε”, κατέληξε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή