Τσακαλώτος: Η Ελλάδα είναι μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει δυο ελέφαντες (Γερμανία – ΔΝΤ) Reviewed by Momizat on . «O Σόιμπλε πιστεύει ότι το πρόγραμμα διάσωσης θα δουλέψει, το ΔΝΤ θα συμφωνήσει και δεν θα υπάρχει μεγάλη ελάφρυνση χρέους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Τσακαλώτ «O Σόιμπλε πιστεύει ότι το πρόγραμμα διάσωσης θα δουλέψει, το ΔΝΤ θα συμφωνήσει και δεν θα υπάρχει μεγάλη ελάφρυνση χρέους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Τσακαλώτ Rating: 0

Τσακαλώτος: Η Ελλάδα είναι μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει δυο ελέφαντες (Γερμανία – ΔΝΤ)

Τσακαλώτος: Η Ελλάδα είναι μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει δυο ελέφαντες (Γερμανία – ΔΝΤ)

«O Σόιμπλε πιστεύει ότι το πρόγραμμα διάσωσης θα δουλέψει, το ΔΝΤ θα συμφωνήσει και δεν θα υπάρχει μεγάλη ελάφρυνση χρέους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στο Bloomberg, δηλώνοντας ότι η αντίθεση της Γερμανίας στην ελάφρυνση του χρέους συγκρούεται με την απαίτησή της να μετέχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Πρέπει να κάνει μία παραχώρηση και πιστεύω ότι βαθιά μέσα του το καταλαβαίνει αυτό», πρόσθεσε. «Είναι ένας πανούργος πολιτικός. Βρίσκεται μέσα στα πράγματα για πολύ καιρό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα έχει και τα τρία» επισήμανε.

Ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας παρομοίασε μάλιστα την Ελλάδα με μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει να παγιδευτεί από δυο ελέφαντες που τσακώνονται, σε αυτή την περίπτωση, από τη Γερμανία και το ΔΝΤ αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι ο υπουργός Οικονομικών επιθυμεί τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή