Τσικνοπέμπτη στον Σύνδεσμο Φίλων Σιδηρόδρομου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στο καθιερωμένο πια τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Επειδή το τρενάκι μας είνα   Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στο καθιερωμένο πια τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Επειδή το τρενάκι μας είνα Rating: 0

Τσικνοπέμπτη στον Σύνδεσμο Φίλων Σιδηρόδρομου Τρικάλων

Τσικνοπέμπτη στον Σύνδεσμο Φίλων Σιδηρόδρομου Τρικάλων

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στο καθιερωμένο πια τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.

Επειδή το τρενάκι μας είναι, όπως αποδείχθηκε τις δύο τελευταίες χρονιές ειναι  μικρό για να μας χωρέσει όλους, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την εκδήλωση στην γειτονική ταβέρνα του “Μηλίτση”. Έτσι την ερχόμενη Πέμπτη το τρένο θα είναι ανοικτό για μία μόνο ώρα από τις 20.00 έως τις 21.00.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, θα γίνει και ενημέρωση για την εκδρομή του Πάσχα, ώστε να ληφθεί επί τόπου και η τελική απόφαση για τον προορισμό.

Επίσης καλό θα είναι, προκειμένου να κρατηθούν οι ανάλογες θέσεις στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 6973795191 (Σούλα Τσιοτινού) και 6979553692 (Βασίλης Τριανταφύλλου).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή