Τσιμεντοστρώθηκε η επαρχιακή οδός Καλαμπάκα-Τρία Ποτάμια Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκαν, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι εργασίες βελτίωσης και τσιμεντόστρωσης δρόμου μήκους 700 μέτρων που συνδέει τ Ολοκληρώθηκαν, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι εργασίες βελτίωσης και τσιμεντόστρωσης δρόμου μήκους 700 μέτρων που συνδέει τ Rating: 0

Τσιμεντοστρώθηκε η επαρχιακή οδός Καλαμπάκα-Τρία Ποτάμια

Τσιμεντοστρώθηκε η επαρχιακή οδός Καλαμπάκα-Τρία Ποτάμια

Ολοκληρώθηκαν, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι εργασίες βελτίωσης και τσιμεντόστρωσης δρόμου μήκους 700 μέτρων που συνδέει το τοπικό διαμέρισμα της Κρανιάς Ασπροποτάμου με την επαρχιακή οδό Καλαμπάκας-Τρία Ποτάμια. Η σχετική μελέτη συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Τρικάλων η οποία και επέβλεπε την κατασκευή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς εξυπηρετεί την επικοινωνία του συνοικισμού της Αγίας Παρασκευής Κρανιάς προσφέροντας μια δεύτερη πιο κοντινή επιλογή στη μετακίνηση, που μετά την κατάπτωση της κεντρικής γέφυρας του χωριού είχε καταστεί εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου, που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Κρανιάς, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός φροντίζουν, εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους, να ικανοποιούν τα αιτήματα των πολιτών για ασφαλή μετακίνηση και εύκολη πρόσβαση σε όλο το εύρος του Νομού Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή