“Τσιμπιμένος”… από σήμερα ο καφές και στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Αύξηση κατά 50 λεπτά ο καφές και για τους Tρικαλινούς καθότι τροποποιήθηκαν οι τιμές πώλησης συγκεκριμένων ειδών που προσφέρονται ή παρέχονται από επιχειρήσεις Αύξηση κατά 50 λεπτά ο καφές και για τους Tρικαλινούς καθότι τροποποιήθηκαν οι τιμές πώλησης συγκεκριμένων ειδών που προσφέρονται ή παρέχονται από επιχειρήσεις Rating: 0

“Τσιμπιμένος”… από σήμερα ο καφές και στα Τρίκαλα

ASKLHPIOY

Αύξηση κατά 50 λεπτά ο καφές και για τους Tρικαλινούς καθότι τροποποιήθηκαν οι τιμές πώλησης συγκεκριμένων ειδών που προσφέρονται ή παρέχονται από επιχειρήσεις (κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα) και λοιπούς πωλητές.

Η αύξηση του ΦΠΑ έγκειται σε καφέδες, ροφήματα, τοστ, νερό και όπως ήταν πιθανό έχει πάρει μαζί του και τα εστιατόρια, τα καφέ-μπαρ, τα τσιπουράδικα, τις καντίνες κ.α.

O καφές στην Ασκληπιού από 3 ευρώ ανέρχεται στα 3,5 ευρώ .

Τέλος, σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή δέχονταικαταγγελίες καταναλωτών με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.1520.gov.gr ή με φαξ στον αρ. 210 3843549.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την «Γραμμή Καταναλωτή» στο 1520 τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως τις 15:00.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή