“Τσιμπούσε” φέτος η γαλοπούλα Reviewed by Momizat on . Αυξημένη η κίνηση στην κρεαταγορά των Τρικάλων εν όψει των Χριστουγέννων. Οι τιμές κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου με τα περσινά επίπεδα, ενώ εμφανής ήταν η προτίμη Αυξημένη η κίνηση στην κρεαταγορά των Τρικάλων εν όψει των Χριστουγέννων. Οι τιμές κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου με τα περσινά επίπεδα, ενώ εμφανής ήταν η προτίμη Rating: 0

“Τσιμπούσε” φέτος η γαλοπούλα

“Τσιμπούσε” φέτος η γαλοπούλα

Αυξημένη η κίνηση στην κρεαταγορά των Τρικάλων εν όψει των Χριστουγέννων. Οι τιμές κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου με τα περσινά επίπεδα, ενώ εμφανής ήταν η προτίμηση των πολιτών προς τα κρέατα με τις χαμηλότερες τιμές, όπως το χοιρινό. Σύμφωνα με τις τιμοληψίες που πραγματοποίησε στην αγορά, ενόψει των γιορτών, το Τμήμα Εμπορίου, στα κρεατικά οι τιμές έχουν υποχωρήσει σε σχέση με πέρυσι.

Στα ντόπια αρνιά η τιμές φέτος κυμαίνονται μεταξύ 5,85-8 ευρώ/κιλό (6,40-9,50 πέρυσι), στα κατσίκια 7,59-9 ευρώ/κιλό (8,90-11 πέρυσι) και στο γουρουνόπουλο 6,90-9 ευρώ/κιλό (6,90-9,50 πέρυσι). Αντίθετα ελαφρώς τσιμπημένη σε σχέση με πέρυσι είναι η τιμή της εγχώριας γαλοπούλας 5,20-7 ευρώ/κιλό (4,50-6,70 πέρυσι).

Στα υπόλοιπα κρεατικά οι τιμές δεν εμφανίζουν αξιοσημείωτες μεταβολές. Στα υπόλοιπα προϊόντα που θα πλαισιώσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι οι τιμές είναι ελαφρώς μειωμένες, με διακυμάνσεις. Τα γαλακτοκομικά εμφανίζουν μικρή μείωση όπως επίσης τα τυριά, τα λαχανικά και τα φρούτα.

Αντίθετα σταθερές παραμένουν οι τιμές στα είδη ζαχαροπλαστικής με τους κουραμπιέδες αρτοποιείου να πωλούνται μέχρι και 10 ευρώ το κιλό (10,80 του ζαχαροπλαστείου) και τα μελομακάρονα αρτοποιείου μέχρι και 8 ευρώ το κιλό (9 του ζαχαροπλαστείου).
Στην αγορά έκανε και επίσκεψη ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.
(οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή