Τσιτσιπάς: Λύγισε στο πέμπτο σετ απέναντι στον Βαβρίνκα Reviewed by Momizat on . Ο Σταν λύγισε τον Στέφανο με 7-6(6), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6. Ο Στέφανος πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες του Ο Σταν λύγισε τον Στέφανο με 7-6(6), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6. Ο Στέφανος πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες του Rating: 0

Τσιτσιπάς: Λύγισε στο πέμπτο σετ απέναντι στον Βαβρίνκα

Τσιτσιπάς: Λύγισε στο πέμπτο σετ απέναντι στον Βαβρίνκα

Ο Σταν λύγισε τον Στέφανο με 7-6(6), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6. Ο Στέφανος πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες του (22 χαμένα μπρέικ πόιντ), ενώ τον πρόδωσε στο φινάλε και το forehand του.

Φανταστείτε ότι ήταν η πρώτη φορά που παίζει σε τόσο μεγάλο σε διάρκεια αγώνα, ενώ τη μία φορά στο tour που είχε αγωνιστεί σε αναμέτρηση πέντε σετ, το ματς έγινε σε δύο δόσεις (με τον Τζάρεντ Ντόναλντσον πέρυσι στο Λονδίνο).

Ο 20χρονος τενίστας σίγουρα θα φύγει πικραμένος από το Παρίσι, όμως έδειξε ξανά ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα! Και είναι βέβαιο ότι θα έρθει η διάκριση σε Grand Slam και, μάλιστα, πολύ σύντομα.

Έτυχε να έχει απέναντί του έναν πολύ έμπειρο τενίστα, που μπορεί να είναι τώρα στο Νο.28, ωστόσο θυμίζει στο Παρίσι τον Σταν που κατέκτησε τρεις major τίτλους…

Ο αγώνας κράτησε συνολικά 5 ώρες και 9 λεπτά και σίγουρα κανείς δεν άξιζε να είναι ο ηττημένος…

Σημειώστε ότι ο Τσιτσιπάς κέρδισε 195 πόντους έναντι 194 του Βαβρίνκα! Είχε 61 winners και 48 αβίαστα, ενώ ο Σταν είχε αντίστοιχα 62-55.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό έπος που καθήλωσε τους θεατές… Βαβρίνκα και Τσιτσιπάς έπαιξαν σπουδαίο τένις, ακόμα και όταν τους είχε καταβάλει η κούραση και δεν μπορούσαν να κινηθούν όπως θα ήθελαν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή