"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.1 C
Trikala

Τσουπ…. πάλι η Χρύσα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η Χρύσα δεν αφήνει τον Μιχαλάκη να εμφανιστεί πουθενά μόνος του. Παντού σε όλες τις εκδηλώσεις μαζί.

Θέλει κι αυτός να χαρεί τις τελευταίες του εμφανίσεις alone ως Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, τσουπ να κι η Χρύσα από δίπλα. Παρόλο που δεν είχε ταμπελάκι στην κατάθεση στεφάνων στη ΣΜΥ, κι εδώ που τα λέμε τι να έγραφε κι αυτό;

Μελλοντική Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν μασάει η Χρύσα, τσουπ χώθηκε ανάμεσα σε Μιχαλάκη και Σακκά και χωρίς ταμπελάκι μάλιστα και στους επισήμους πρώτη κι η Χρύσα. Δεν ξέρω αν της έδωσαν και στεφάνι για κατάθεση, αλλά μπα… δεν νομίζω.

Και κάποιοι θα πείτε μήπως το κάνει επίτηδες για να της δείξει ο Μιχαλάκης πώς να στέκεται, πώς να κοιτάει, πώς να χαιρετάει και όλα τα παρόμοια, και ίσως να έχετε και δίκιο, δεν αντιλέγω.

Πάντως από κοντά τον έχει η Χρύσα τον Μιχαλάκη, αλλά εντός συνόρων, γιατί στις Βρυξέλλες δεν τον πήρε μαζί της… να τα επισημαίνουμε κι αυτά. Καλέ Χρύσα, άφησε τον άνθρωπο να χαρεί τη θέση του, ένας μήνας ακόμη του έμεινε και μετά η θέση είναι όλη δική σου…

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από την Χάρυβδη στην Σκύλλα;
    Καλύτερα απ’ τη Χάρυβδη[Μιχαλάκη] αλάργα, κινηθείτε και πιο κοντά στην τρομερή τη Σκύλλα [Χρύσα] να βρεθείτε γιατί σιμά στη Χάρυβδη δεν έχετε ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης