"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

ΤΥΡΑΣ: Κορυφώνονται σήμερα Παρασκευή οι εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια

lafarm

Σχετικά άρθρα

TYRAS
Μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια της εταιρείας με την οποία θα επισφραγιστεί ο κύκλος των επετειακών εκδηλώσεων διοργανώνει σήμερα η ΤΥΡΑΣ ΑΕ.
Τα μηνύματα για συρροή ανεξέλεγκτου πλήθους, με κίνδυνο στο τέλος να μην περάσει κανένας καλά, οδήγησαν τους έχοντες το γενικό πρόσταγμα να εισηγηθούν την είσοδο με την χρήση προσκλήσεων, για ένα κοινό το οποίο υπολογίζεται να ανέλθει στις 2.000 άτομα.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται και η δέουσα ταξιθεσία, καθώς όλοι θα οδηγηθούν σε τραπέζια με ταιριαστές παρέες και δεν θα περιφέρονται απεγνωσμένα μέσα στην κοσμοσυρροή για να βρούνε που θα φάνε και που θα καθίσουν.
tyras 2

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου σε ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και ΒΙΟΛΑΝΤΑ

Έμφαση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη, για τα Τρίκαλα που προσπαθούν και επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν ρήγματα στην κρίση, ήταν το συμπέρασμα των δύο επιστολών που απέστειλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνεχάρη τους αδελφούς κ. Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη του Ομίλου ΤΥΡΑΣ και τον κ. Κώστα Τζιωρτζιώτη της ΒΙΟΛΑΝΤΑ (ως προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των επιχειρήσεων) για τη βράβευση τεσσάρων συνολικώς προϊόντων τους.
Η βράβευση έγινε στην 11η ετήσια απονομή βραβείων γεύσης και ποιότητας από το International Taste & Quality Institute (ITQI) με έδρα τις Βρυξέλλες.
Για τον ΟΜιλο ΤΥΡΑΣ βραβεύτηκαν:
– Ελληνικό Γιαούρτι 0% ΟΛΥΜΠΟΣ (3 αστέρια)
– Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ ΟΛΥΜΠΟΣ (3 αστέρια)
Για τη ΒΙΟΛΑΝΤΑ βραβεύτηκαν:
– Μπισκότα με 45% κρέμα κακάο (1 αστέρι)
– Μπισκότα γεμιστά με κρέμα φουντουκιού (3 αστέρια).

biolanta_3
Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε ότι και οι δύο εταιρίες προχώρησαν με έμφαση στο ντόπιο δυναμικό, με όραμα και στοχοθεσία, επενδύοντας σε γνώση, σκληρή δουλειά και καινοτομία. Υπενθύμισε την εξέλιξη των επιχειρήσεων αυτών, από μικρές, συνοικιακές και οικογενειακές ενασχολήσεις, σε εξαιρετικά υπολογίσιμες δυνάμεις στον τομέα τους και επιβεβαίωσε τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξής τους, προς όφελος και της περιοχής.

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης