ΤΥΡΑΣ: Κορυφώνονται την Παρασκευή οι εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια Reviewed by Momizat on . Focus στις καιρικές συνθήκες της προσεχούς Παρασκευής στην περιοχή του Καραβόπορου, κάνουν εδώ και μέρες στην ΤΥΡΑΣ, για τον κίνδυνο βροχής το βράδυ της μεγάλης Focus στις καιρικές συνθήκες της προσεχούς Παρασκευής στην περιοχή του Καραβόπορου, κάνουν εδώ και μέρες στην ΤΥΡΑΣ, για τον κίνδυνο βροχής το βράδυ της μεγάλης Rating: 0

ΤΥΡΑΣ: Κορυφώνονται την Παρασκευή οι εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια

TYRAS
Focus στις καιρικές συνθήκες της προσεχούς Παρασκευής στην περιοχή του Καραβόπορου, κάνουν εδώ και μέρες στην ΤΥΡΑΣ, για τον κίνδυνο βροχής το βράδυ της μεγάλης γιορτής για τα 30 χρόνια της εταιρείας με την οποία θα επισφραγιστεί ο κύκλος των επετειακών εκδηλώσεων.
Η πρόγνωση δεν προβλέπει βροχή, οπότε όλα βαίνουν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αλλά με μία επιβεβλημένη αλλαγή.
tyras 1
Τα μηνύματα για συρροή ανεξέλεγκτου πλήθους, με κίνδυνο στο τέλος να μην περάσει κανένας καλά, οδήγησαν τους έχοντες το γενικό πρόσταγμα να εισηγηθούν την είσοδο με την χρήση προσκλήσεων, για ένα κοινό το οποίο υπολογίζεται να ανέλθει στις 2.000 άτομα.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται και η δέουσα ταξιθεσία, καθώς όλοι θα οδηγηθούν σε τραπέζια με ταιριαστές παρέες και δεν θα περιφέρονται απεγνωσμένα μέσα στην κοσμοσυρροή για να βρούνε που θα φάνε και που θα καθίσουν.
Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν ώστε να περάσουν όλοι καλά. Άλλωστε η καλή οργάνωση αποτελεί ένα είδος θρησκείας για την ΤΥΡΑΣ των Σαρανταίων…
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή