"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.8 C
Trikala

Τυρναβίτικο Μπερδεγουέι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επειδή όπως το πάει το πράγμα η Κυβέρνηση οι Έλληνες θα πληρώνουν χαράτσι για το σπίτι τους μέχρι να δουν τα ραδίκια ανάποδα , ίσως επηρεασμένοι από αυτό οι φωστήρες του υπουργείου οικονομικών φροντίζουν να μας το θυμίζουν αλλά με τρόπο χαζό , γιατί είναι χαζοί …

Η Γεωργία Ρογιάννη μια γλυκύτατη γιαγιά , πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου , έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο πριν απο οκτώ [8] ολόκληρα χρόνια . 
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς της πριν μερικές ημέρες όταν έκπληκτοι είδαν ότι η γιαγιά θα πρέπει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ αφού το υπουργείο την καλεί να πληρώσει το χαράτσι.
Δεν ξέρω από εκεί ψηλά τι  λέει η γιαγιά για τον ΕΝΦΙΑ που καλείται να πληρώσει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κρατάει μαγκούρα στα χέρια .
Ούτε και μεις περιμέναμε να πληρώσουν χαράτσι των Ελλήνων τα κόκκαλα τα ιερά …. εμείς περιμένουμε ότι χαράτσι θα διαρκέσει μέχρι να έρθει η ανάπτυξη , δηλαδή κοντά στο 2060 ….μέχρι τότε σίγουρα θα βλέπουμε και εμείς τα ραδίκια ανάποδα .
Με λίγα λόγια θα πληρώνουν οι ΄Ελληνες  χαράτσι για το σπίτι τους μέχρι να δουν τα ραδίκια ανάποδα και να αρχίσουν να πληρώνουν τους τάφους για μεζονέτες αφού στη «σύγχρονη Ελλάδα» καθυστερεί η καύση νεκρών μέχρι να ξεκαθαρίσει ποιος νταβατζής θα πάρει τη δουλειά.
Τελικά η μόνη απορία που έχει κάποιος μετά το έκτρωμα του ΕΝΦΙΑ  είναι γιατί ο Σύριζα δεν έχει καταφέρει ακόμη να φτάσει στο 50% .
Την ξέρω την απάντηση αλλά δεν θέλω να πικράνω κόσμο φθινοπωριάτικα.
 
Καλή τύχη σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης