Τότε απέλυε ο πατέρας, τώρα ο γιος… Reviewed by Momizat on . Πάνω από είκοσι χρόνια είχαν να γίνουν μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο. Οι προηγούμενες ήταν επί διακυβέρνησης του πατέρα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-1993) όταν Πάνω από είκοσι χρόνια είχαν να γίνουν μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο. Οι προηγούμενες ήταν επί διακυβέρνησης του πατέρα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-1993) όταν Rating: 0

Τότε απέλυε ο πατέρας, τώρα ο γιος…

Τότε απέλυε ο πατέρας, τώρα ο γιος…

Πάνω από είκοσι χρόνια είχαν να γίνουν μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο. Οι προηγούμενες ήταν επί διακυβέρνησης του πατέρα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-1993) όταν είχαν ιδιωτικοποιηθεί οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και είχαν απολυθεί οι εργαζόμενοι με τα γνωστά παρατράγουδα. Τώρα , ο υιός Κυριάκος Μητσοτάκης διώχνει από το Δημόσιο, σε πρώτη φάση,  σχολικούς φύλακες και εκπαδευτικούς, των οποίων των οκτάμηνο της διαθεσιμότητας έληξε το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014.
Σε 1.715 ανέρχονται, με βάση τους πίνακες που δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ, οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί που αναμένεται να οδηγηθούν και τυπικά εκτός Δημοσίου τη Δευτέρα. Πρόκειται για 1045 σχολικούς φύλακες και 670 εκπαιδευτικούς, η περίοδος της οκτάμηνης διαθεσιμότητας των οποίων έληξε σήμερα, χωρίς να έχει βρεθεί θέση γι’ αυτούς στο Δημόσιο, στο πλαίσιο της κινητικότητας. Πάντως, η ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι προς απόλυση εκπαιδευτικοί είναι περί τους 200.
Πηγή aftodioikisi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας