Τύρναβος – Μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες από το χαλάζι Reviewed by Momizat on . Το χαλάζι έπεφτε με μεγάλη ένταση προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές. Σήμερα οι Τυρναβίτες αγρότες μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω η σφοδρή χαλαζόπτωση. Μεγάλες Το χαλάζι έπεφτε με μεγάλη ένταση προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές. Σήμερα οι Τυρναβίτες αγρότες μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω η σφοδρή χαλαζόπτωση. Μεγάλες Rating: 0

Τύρναβος – Μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες από το χαλάζι

Τύρναβος – Μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες από το χαλάζι

Το χαλάζι έπεφτε με μεγάλη ένταση προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές. Σήμερα οι Τυρναβίτες αγρότες μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω η σφοδρή χαλαζόπτωση. Μεγάλες είναι οι ζημιές σε κερασιές , αχλαδιές , ροδακινιές.Η καταστροφή σε ορισμένες περιοχές του Τυρνάβου δεν είναι απλώς μεγάλη, αλλά ολοκληρωτική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, φύση και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι αγρότες ζητάνε :

1 / Άμεσες και δίκαιες εκτιμήσεις και αποτίμηση της ζημιάς στις καλλιέργειες αυτές. 2/ Δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις των αγροτών στο 100% της καταστροφής από τον ΕΛΓΑ. 3/ Άμεση μέριμνα της πολιτείας για επίγεια και εναέρια αντιχαλαζική προστασία, ώστε να μην ξαναχάσουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.Απαιτείται άμεση αποζημίωση των αγροτών από το ξαφνικό χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή