Τ. Χαντζής: Εποχές βίας και νοθείας Reviewed by Momizat on . Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, με τη διαμάχη στον κατά τα άλλ ήσυχο Δήμο Φαρκαδόνας, να φτάνει στο κόκκινο. Με όνομα και επώνυμο ο συνδυασμός του Τά Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, με τη διαμάχη στον κατά τα άλλ ήσυχο Δήμο Φαρκαδόνας, να φτάνει στο κόκκινο. Με όνομα και επώνυμο ο συνδυασμός του Τά Rating: 0

Τ. Χαντζής: Εποχές βίας και νοθείας

Τ. Χαντζής: Εποχές βίας και νοθείας

Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, με τη διαμάχη στον κατά τα άλλ ήσυχο Δήμο Φαρκαδόνας, να φτάνει στο κόκκινο.

Με όνομα και επώνυμο ο συνδυασμός του Τάκη Χαντζή, δημοσιοποίησε, ποιος έβαζε σταυρούς σε εκλογικό τμήμα υπέρ του πατέρα του. Επρόκειτο για υποψήφιο του συνδυασμού Μεριβάκη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Την ημέρα των εκλογών της 18/05/2014 ο Στέφανος Κ.Νικολός , υιός του Κοσμά Νικολού , υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού του Αθ. Μεριβάκη , μέσα σε εκλογικό τμήμα του Δ.Δ. Ταξιαρχών  διαπιστώθηκε από την εφορευτική επιτροπή ότι παράνομα έβαζε σταυρούς στον πατέρα του κατά τη διαλογή του ψηφοδελτίου.

Οδηγήθηκε για καλπονοθεία στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημ/κειο Τρικάλων και καταδικάστηκε σε (8) οκτώ μήνες φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων  του. Διερωτόμαστε ποιος έδωσε την εντολή αυτή; Αυτά είναι τα καθαρά χέρια , που διακηρύττει ο κ. Μεριβάκης;

Καταδικάζουμε

Αυτές τις ενέργειες και πράξεις , γιατί θυμίζουν εποχές βίας και νοθείας. Ο τραμπουκισμός και ο παλαιοκομματισμός δεν θα περάσει.

Φαρκαδόνα, 23 Μαίου 2014

Από το Γραφείο Τύπου της “Ενωτικής Κίνησης Πολιτών

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή