"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τrikala, Αngela, Trikala

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το τελευταίο διάστημα, τα Τρίκαλα δεν προλαβαίνουν να δέχονται συγχαρητήρια και εκδηλώσεις θαυμασμού.

Η τελευταία που εκδήλωσε τον θαυμασμό της είναι η Άνγκελα Μέρκελ η οποία είπε πως ζηλεύει την πόλη μας για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό και στο άκουσμα οι Τρικαλινοί αφού έξυσαν με απορία το κεφάλι τους στη συνέχεια έσκασαν στα γέλια.

Όπως έλεγε ο Ντάριο Φο, το γέλιο είναι πολιτικό όπλο.

Γενικά, όλοι μας ζηλεύουν.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου , αφού ξεπέρασε την αρχική έκπληξη, είπε στην Άνγκελα Μέρκελ πως θα προσπαθήσει να την βοηθήσει και της υποσχέθηκε να της στείλει τον Κώστα Ψύχο , τον Χρήστο Αναστασίου , τον Κώστα Κρεμύδα , τον Θόδωρο Σπανό και τον Σπήλιο Τσιγάρα να της κάνουν μερικά μαθήματα.

 Με μια επίσης γενναία του δήλωση ο Δημήτρης Παπαστεργίου κάλεσε την Γερμανίδα καγκελάριο να επισκεφθεί τα Τρίκαλα αλλά συνάντησε την άρνηση της Άνγκελα η οποία είπε ότι φοβάται να έρθει γιατί έμαθε ότι στην Ελλάδα ο κορονοϊός χτυπάει νεοδημοκράτες δημάρχους.

Τα Τρίκαλα και οι Τρικαλινοί σε λίγο καιρό θα γίνουν ανέκδοτο.

Συγνώμη που το γράφω αλλά έτσι είναι.

Μας ζηλεύουν όλοι.

Οπότε, από δω και πέρα προσευχή .

Ανοίγει ο δρόμος και για κάποιους δημοσιογράφους να παραδεχτούν πως τα Τρίκαλα είναι “έξυπνη πόλη” .

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. συνεχάρη το δήμο και για ρύθμιση θεμάτων στάθμευσης!!!! ήρθε να παρκάρει καμιά φορά στα Τρίκαλα!!! γιατί αν ψάχνεις για στάθμευση στα Τρίκαλα σε ανοιχτών καταστημάτων θα πρέπει να παρκάρεις 2 χιλιόμετρα μακριά , οπότε θα περπατήσεις συνολικά 4 χλμ και θα αθληθείς ή θα φας κλήση από τη δημοτική αστυνομία,οπότε ενισχύεις το ταμείο του δήμου ή θα πληρώσεις σε δημοτικό παρκινκ οπότε πάλι το δήμο ενισχύεις ή θα πληρώσεις ιδιωτικό πάρκινκ και τονώνεις οικονομικά την τοπική αγορά…είδατε πόσο έξυπνος είναι ο δήμος μας ; είδατε πως ρυθμίζει πανέξυπνα τη στάθμευση ; απλό είναι δε βρίσκεις να παρκάρεις και ο δήμος, ο δημότης και η αγορά έχει τόσα οφέλη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης