"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Υγεία πάνω απ’ όλα; 

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το νοσοκομείο Τρικάλων διαθέτει τρεις πνευμονολόγους εκ των οποίων οι δύο ασχολούνται στην κλινική covid και ο τρίτος καλύπτει τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος, κάνει εφημερίες, συμμετέχει σε πρωτοβάθμιες επιτροπές ενώ πρέπει να επισκέπτεται και τα τρία Κέντρα Υγείας του Νομού. Πως θα τα καταφέρει όλα αυτά ας το εξηγήσει ο διοικητής του νοσοκομείου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ένα και μοναδικό νευρολόγο του νοσοκομείου ο οποίος πρέπει να επισκέπτεται και τα κέντρα Υγείας. Και αυτή την «απορία» ας την εξηγήσει ο διοικητής. Δικαιολογημένες απόλυτα οι αντιδράσεις που υπάρχουν.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσο και αν το προσπαθήσουνε τα “γαλάζια παιδιά” του Κούλη,με πορδές δεν βάφονται αυγά..Το ΕΣΥ χρειάζεται προσωπικό και διορισμούς..

  2. Τέτοιες μ@λ@κιες κάνουν οι “άξιοι” της ΝΔουλας…μόνο που βάζουν άλλους να δουλεύουν και αυτοί τρέχουν στις πίτες και τους χορούς…

  3. Τώρα που διώχνουν και την φύλαξη και την καθαριότητα ,μέχρι να έλθουν οι εργολάβοι,ας τους βάλουν να κάνουν και αυτή την δουλειά ..

  4. Σε ότι αφορά την μετακίνηση υγειονομικού προσωπικού εκτός νοσοκομείου σε επίπεδο Νομού ή περιφέρειας αυτό είναι αρμοδιότητα υπερκείμενης αρχής καί όχι τού Διοικητή.Ας μας εξηγήσουν πως θα λειτουργήσει το σύστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης