Υγεία -Φάρμακα: Όταν ο Ηλίας Μόσιαλος προειδοποιούσε το …2011! Reviewed by Momizat on . Μια ομιλία προφητική Η φαρμακευτική δαπάνη αυξήθηκε κατά 380% μέσα σε εννέα χρόνια. Οι δαπάνες για φάρμακα εισαγόμενα αντί για ελληνικά – όπως άλλοτε- έφτασε τα Μια ομιλία προφητική Η φαρμακευτική δαπάνη αυξήθηκε κατά 380% μέσα σε εννέα χρόνια. Οι δαπάνες για φάρμακα εισαγόμενα αντί για ελληνικά – όπως άλλοτε- έφτασε τα Rating: 0

Υγεία -Φάρμακα: Όταν ο Ηλίας Μόσιαλος προειδοποιούσε το …2011!

Υγεία -Φάρμακα: Όταν ο Ηλίας Μόσιαλος προειδοποιούσε το …2011!

Μια ομιλία προφητική

Η φαρμακευτική δαπάνη αυξήθηκε κατά 380% μέσα σε εννέα χρόνια. Οι δαπάνες για φάρμακα εισαγόμενα αντί για ελληνικά – όπως άλλοτε- έφτασε τα ελλείμματα που αντιστοιχούσαν στο 25% των συνολικών ελλειμμάτων. Ο αριθμός των φαρμακείων αυξήθηκε κατά 26%.

Η Ελλάδα έχει περισσότερους πνευμονολόγους από την Γερμανία. Οι κρατικοί τομογράφοι χαλάνε …συχνά.

Ο Ηλίας Μόσιαλος το 2011 προειδοποιούσε από την Βουλή. Ο καθηγητής  του  LSE, σύμβουλος της κινεζικής κυβέρνησης σε θέματα υγείας με αμέτρητες  τακτικές συνεργασίες του με κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, ινστιτούτα υγείας και πανεπιστήμια πέρασε από την Ελλάδα κι έφυγε. Η ομιλία του στην Βουλή, τότε, έμεινε, αλλά στα αρχεία.

Προφανώς ο παραγκωνισμός του δεν οφείλεται μόνο στο πολιτικό σύστημα, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα. Το «κίνημα διαφάνειας» και ένα νέο σύστημα υγείας που ήθελε προφανώς θα απέτρεπε ένα σκάνδαλο που έχει χαρακτηρισθεί το μεγαλύτερο από καταβολής ελληνικού κράτους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή