Υγιέστατος και δριμύτατος βγήκε από το νοσοκομείο ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος Reviewed by Momizat on . Νικητής από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βγήκε ο δήμαρχος Μετεώρων που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Υγιέστατος ο Θοδωρής Αλέκος επιστρε Νικητής από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βγήκε ο δήμαρχος Μετεώρων που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Υγιέστατος ο Θοδωρής Αλέκος επιστρε Rating: 0

Υγιέστατος και δριμύτατος βγήκε από το νοσοκομείο ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος

Υγιέστατος και δριμύτατος βγήκε από το νοσοκομείο ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος

Νικητής από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βγήκε ο δήμαρχος Μετεώρων που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Υγιέστατος ο Θοδωρής Αλέκος επιστρεφει στα καθήκοντα του και στο μήνυμα του προς τους φίλους και συνδημότες αναφέρει:

Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για τα ατελείωτα μηνύματα και τηλέφωνα που δέχθηκα από όλους σας κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι μετά από νοσηλεία 11 ημερών στο Νοσοκομείο Τρικάλων έλαβα χθες το απόγευμα Σάββατο 5/12 εξιτήριο.

Μια σκληρή δοκιμασία έλαβε τέλος, είμαι καλά στην υγεία μου, είμαι δυνατός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου για την περιποίηση και την ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν.

Νοσηλευόμενος και εγώ ο ίδιος όπως χιλιάδες συνάνθρωποι μας σε ένα από τα κρατικά νοσοκομεία που διαθέτει η χώρα μας, είδα με τα μάτια μου τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί και
νοσηλευτές κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Σώζουν ζωές είναι όλοι τους ήρωες, τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Ο αόρατος ιός είναι ύπουλος και φονικός.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας τηρώντας όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.
Μένουμε σπίτι προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.
Μένουμε ασφαλείς.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή