Υπάρχει και ο παρατημένος Ληθαίος… Reviewed by Momizat on . Ξωτικά θα γίνουμε ή καλύτερα θα μας κάνουν, με τόσο ζήλο που επιδεικνύουν για το θέμα του «Μύλου των Ξωτικών». Ένας μύλος κοντεύει να γίνει η ζωή μας αλλά στο π Ξωτικά θα γίνουμε ή καλύτερα θα μας κάνουν, με τόσο ζήλο που επιδεικνύουν για το θέμα του «Μύλου των Ξωτικών». Ένας μύλος κοντεύει να γίνει η ζωή μας αλλά στο π Rating: 0

Υπάρχει και ο παρατημένος Ληθαίος…

Υπάρχει και ο παρατημένος Ληθαίος…

Ξωτικά θα γίνουμε ή καλύτερα θα μας κάνουν, με τόσο ζήλο που επιδεικνύουν για το θέμα του «Μύλου των Ξωτικών». Ένας μύλος κοντεύει να γίνει η ζωή μας αλλά στο πέρασμά του συνθλίβει τα πάντα στην πόλη των Τρικάλων. Και ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις σοκολάτες και τα αρώματα, και ενώ όλοι αγωνιούν ποιοι θα πουν τι και ποιοι θα μαλώσουν με ποιους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τα προβλήματα στην πόλη καλά κρατούν και οξύνονται.
Άρωμα πάνω στη βρωμιά θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, αν ο Ληθαίος χαίρεται τις λευκές πάπιες μόνο στο κέντρο της πόλης, γιατί πιο περιφερειακά οι ακτές του είναι απροσπέλαστες ακόμα και για τα ζωντανά. Δεν είναι πολλές οι μέρες που η Τρίκκηpress δημοσίευσε φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν πως οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής δεν επιβεβαιώνονται από έργα. Πόλη δύο ταχυτήτων έγινε η πόλη μας: «κούκλα απ’ έξω και από μέσα πανούκλα». Και το πιο ανησυχητικό είναι πως οι ιθύνοντες σφυρίζουν αδιάφορα. Μια βόλτα κατά μήκος του Ληθαίου, θα σας πείσει!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή