"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Υπάρχουν και καλά παιδιά στην κοινωνία μέσα …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ναι, ο γνωστός σε όλους μας Αποστόλης, ηθοποιός στο επάγγελμα, πρώην δήμαρχος Στυλίδας και νυν υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Προβληματίζομαι τι να πρωτογράψω για τον Αποστόλη. Με ότι ασχοληθεί, με ότι καταπιαστεί, με ότι κάνει, με ότι πει, με ότι δηλώσει σε συνεντεύξεις, κάνει θόρυβο, μεγάλο θόρυβο.

Όχι, δεν το προκαλεί. Πάντα δηλώνει τα πιστεύω του χωρίς φόβο και ενεργεί μόνο με πάθος για ότι βάλει στόχο. Μάγκας και σταράτος, ξεκάθαρος και ντόμπρος, αποδεικνύει κάθε μέρα ότι μπορεί να τα βάλει με όποιον γουστάρει, με όλους αν χρειαστεί και αυτό κάνει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπήκε στην πολιτική αρένα.

Σκληρός και καταπέλτης όπου χρειαστεί, ευαίσθητος, ανθρώπινος και δοτικός, θα σταθεί έμπρακτα δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη με σεμνότητα και ταπεινότητα, χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής.

Με το «έτσι θέλω» ξήλωσε τη μπάρα των διοδίων, κατέβασε τους πολιτικούς και τους επίσημους από την εξέδρα στην παρέλαση και έβαλε πολίτες να κάτσουν, τίμια, χωρίς προβλήματα.

Λεβέντης, αγωνιστής, δίνει μάχες για τους στόχους του με καρδιά, με ψυχή, με αλήθεια. Μιλάει τόσο αληθινά, όσο αληθινά είναι και τα προβλήματα και η καθημερινότητα των συμπολιτών του.

Δεν τους κοιτάει απλά στα μάτια, αλλά στην ψυχή τους. Έρχεται με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση, έναν ποιοτικό , δυναμικό και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, αντιπροσωπευτικό του συνόλου της Περιφέρειας Στερεάς.

Έρχεται με ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ και ΣΧΕΔΙΟ, όπως δηλώνει στο πρόγραμμά του. Ένα πρόγραμμα με συγκροτημένο λόγο, με όραμα, με ιδέες, με ήθος, με εντιμότητα, με ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αλλά κυρίως με αγάπη για την Στερεά Ελλάδα, για τον τόπο του.

« Θα νικήσουμε τους γόνους, τους επαγγελματίες της πολιτικής, τους yesmen της κεντρικής διοίκησης.

Θα εφαρμόσουμε τα αυτονόητα, που 9 χρονιά στερούμαστε.

Θα ανοίξουμε δρόμους διεκδίκησης για τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας.

Συνένοχοι στα εγκλήματα δεν θα γίνουμε.

Θα λέμε την αλήθεια ΠΑΝΤΑ, όσο κι αν ενοχλεί», απόσπασμα σελίδας του προγράμματός του.

Και θα τα καταφέρει, γιατί έχει όλες τις εγγυήσεις και τα διαπιστευτήρια ότι μπορεί.

Μόνο επιτυχία Αποστόλη από καρδιάς, γιατί την αξίζεις και το έχεις αποδείξει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης