Υπάρχουν και καλά παιδιά Reviewed by Momizat on . Ο Θανάσης Τέλλιος είναι υποψήφιος, με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού . Πρόκειται για "μεταγραφή Champions League" γιατί ο Θανάσης που Ο Θανάσης Τέλλιος είναι υποψήφιος, με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού . Πρόκειται για "μεταγραφή Champions League" γιατί ο Θανάσης που Rating: 0

Υπάρχουν και καλά παιδιά

Υπάρχουν και καλά παιδιά

Ο Θανάσης Τέλλιος είναι υποψήφιος, με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού . Πρόκειται για “μεταγραφή Champions League” γιατί ο Θανάσης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός , πέρα από την επιστημονική του κατάρτιση και τις επαγγελματικές επιτυχίες του , είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος , με ήθος , οξυδέρκεια και καλοσύνη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία , η κοινωνία θα τον επιβραβεύσει με την εμπιστοσύνη της στις κάλπες του Μαΐου.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας κυρίως στους τομείς της ενέργειας, των κατασκευών και της ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους εργασίας, ενώ είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Οιχαλίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η οικογένεια του έχει σημαντική κοινωνική προσφορά και δράση στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα στο νομό Τρικάλων, με τον ίδιο να συνεχίζει την ίδια προσφορά και δράση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή