Υπάρχουν “Μπουραντάδες” στο Περιφερειακό Συμβούλιο ; Reviewed by Momizat on . Xαμός στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει - μεταξύ άλλων- η παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα : "Ο εκνευρισμός Xαμός στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει - μεταξύ άλλων- η παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα : "Ο εκνευρισμός Rating: 0

Υπάρχουν “Μπουραντάδες” στο Περιφερειακό Συμβούλιο ;

Υπάρχουν “Μπουραντάδες” στο Περιφερειακό Συμβούλιο ;

Xαμός στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει – μεταξύ άλλων- η παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα :

Ο εκνευρισμός του Περιφερειάρχη ήταν τόσο έκδηλος που χρησιμοποίησε άστοχες εκφράσεις προς την παράταξη μας όπως «Δοσίλογοι», αναζωπυρώνοντας μίση του παρελθόντος, μη σεβόμενος  προφανώς τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πατρίδας μας και λησμονώντας την πολιτική  πλευρά που προέρχονταν αυτοί κυρίως στους οποίους  αναφέρθηκε”.

Εμείς να υπενθυμίσουμε αυτά που υποστήριζαν στην κατοχή οι λεγομενοι “Μπουραντάδες” : “οι Γερμανικές Αρχές με τη συνδρομή των Σούρληδων επενέβησαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης εκ των ΕΑΜοβούλγαρων κομμουνιστοσυμμοριτών τάξεως στην ύπαιθρον της Θεσσαλίας.

Διαψεύδουμε τον κ. Αγοραστό και λέμε ότι δεν υπάρχουν “Μπουραντάδες ” ενώ στην παρακάτω φωτό τρεις Τρικαλινοί Κομμουνιστοσυμμορίτες … περιφερειακοί σύμβουλοι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή