Υπέγραψαν 35 καθαρίστριες στον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on .   Στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων. Οι 35 καθαρίστριες υπέγραψαν τις συμβάσεις μίσ   Στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων. Οι 35 καθαρίστριες υπέγραψαν τις συμβάσεις μίσ Rating: 0

Υπέγραψαν 35 καθαρίστριες στον Δήμο Τρικκαίων

Υπέγραψαν 35 καθαρίστριες στον Δήμο Τρικκαίων

 

Στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων. Οι 35 καθαρίστριες υπέγραψαν τις συμβάσεις μίσθωσης έργου, μετά και την προκήρυξη που εξέδωσε ο Δήμος. Συμπληρώθηκαν, έτσι, οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω συνταξιοδοτήσεων και οι αρμόδιες για την καθαριότητα των σχολείων θα εργαστούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Οι συμβάσεις υπογράφτηκαν σήμερα, με εκπρόσωπο του Δήμου, την πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Αυγέρου – Κογιάννη.
Ταυτοχρόνως, έγινε και η αποπληρωμή των οφειλομένων για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, θέτοντας έτσι τέλος και σε αυτό το ζήτημα.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή