“Υπέροχες κυρίες” …. στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Δεκάδες πληρώματα, που οδηγούν δεκάδες «δεσποινίδες ετών 50+» , για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 5ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2016 (21η Μακεδονική Πλοήγηση), πέρασ Δεκάδες πληρώματα, που οδηγούν δεκάδες «δεσποινίδες ετών 50+» , για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 5ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2016 (21η Μακεδονική Πλοήγηση), πέρασ Rating: 0

“Υπέροχες κυρίες” …. στα Τρίκαλα

“Υπέροχες κυρίες” …. στα Τρίκαλα

Δεκάδες πληρώματα, που οδηγούν δεκάδες «δεσποινίδες ετών 50+» , για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 5ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2016 (21η Μακεδονική Πλοήγηση), πέρασαν σήμερα από την πόλη των Τρικάλων. 

Από την Κεντρική πλατεία της Λάρισας η εκκίνηση για το ράλλυ Ολύμπου

Το μεγάλο αυτό γεγονός για το χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης , που έχει ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελλάδας, ξεκίνησε το 2012 και διατηρείται ως θεσμός στη Θεσσαλία ,συγκεντρώνοντας ,κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον Ελληνικών και ξένων πληρωμάτων.

Ιστορικό Ράλι Ολύμπου -Ένας θεσμός που αναδεικνύει τη Θεσσαλία και την Ελλάδα

 

raly

 Το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” με έδρα τη Λάρισα και την Ελασσόνα στον ΝΔ Όλυμπο και η ΛΕΚΑΜ , η μεγαλύτερη Λέσχη της Βόρειας Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη ,η ΛΕΚΟΒ (Βόλος) και ο ΣΚΑΛ (Λάρισα) ,που είναι οι βασικοί διοργανωτές του Ιστορικού -Κλασσικού Ράλι Ολύμπου τα τελευταία χρόνια ,είναι αυτοί που το καθιέρωσαν ως γεγονός ,που ταξιδεύει εικόνες της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και έκλεψε τις καρδιές από όλους τους λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ραλλυ ολυμπου

Για τον λόγο αυτό το αυθεντικό Ιστορικό Ράλι Ολύμπου ,που διοργανώνεται μόνο από τις παραπάνω Λέσχες και που έχει ως κέντρο και σημείο αναφοράς τον μυθικό Όλυμπο και τη Θεσσαλία, αλλάζει κάθε χρόνο τις διαδρομές του ,έτσι ώστε όλη η Θεσσαλία ,αλλά και οι όμορες Περιφέρειες να εντάσσονται στις διαδρομές του , με αποτέλεσμα οι φανατικοί του ,πλέον, φίλοι ,να γνωρίζουν τους πανέμορφους προορισμούς της Θεσσαλίας και της Ελλάδας ,τον πολιτισμό τους ,τους αρχαιολογικούς χώρους ,τα μοναδικά τοπικά προϊόντα και τους φιλόξενους κατοίκους της Ελληνικής υπαίθρου ,που κάθε χρόνο υποδέχονται τα ελληνικά και ξένα πληρώματα με ιδιαίτερη αγάπη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή