Υπέροχη παραδοσιακή βραδιά στις όχθες του Ληθαίου Reviewed by Momizat on . Μια ιδιαίτερη και μοναδική βραδιά, συντροφιά με την δημοτική παράδοση οργάνωσε απόψε  το Κέντρο Λαογραφικής Έρευνας «Απόλλων» με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θανάση Παπ Μια ιδιαίτερη και μοναδική βραδιά, συντροφιά με την δημοτική παράδοση οργάνωσε απόψε  το Κέντρο Λαογραφικής Έρευνας «Απόλλων» με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θανάση Παπ Rating: 0

Υπέροχη παραδοσιακή βραδιά στις όχθες του Ληθαίου

Υπέροχη παραδοσιακή βραδιά στις όχθες του Ληθαίου

Μια ιδιαίτερη και μοναδική βραδιά, συντροφιά με την δημοτική παράδοση οργάνωσε απόψε  το Κέντρο Λαογραφικής Έρευνας «Απόλλων» με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου, σε ένα όμορφο χώρο στο θεατράκι του Ληθαίου ποταμού (όπισθεν ενορίας Αγίου Κωνσταντίου). 

Το Κέντρο Λαογραφικής Έρευνας «Απόλλων» και ο χοροδιδάσκαλος Θανάσης Παπαγεωργίου, με γνώση της παράδοσης και του χορού, με αγάπη και σεμνότητα μεταφέραν τα στοιχεία του πολιτισμού μέσα από το χορό, την μουσική και την έκφραση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  τα χορευτικά: Απόλλων Τρικάλων, Δεσκάτης Γρεβενών, Θεσσαλικού κάμπου Καρδίτσας, Δ΄ ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων, Σύλλογος Γυναικών Αμπελακίων.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων 

Συγχαρητήρια σε όλους !!! 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή