Υπέρ ΕΡΤ, σε 2 και 4 τροχούς στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πρωτότυπη η διαμαρτυρία - αλλά και η ένδειξη συμπαράστασης - τρικαλινών το απόγευμα της Πέμπτης. Με αφορμή και αιτία την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ Πρωτότυπη η διαμαρτυρία - αλλά και η ένδειξη συμπαράστασης - τρικαλινών το απόγευμα της Πέμπτης. Με αφορμή και αιτία την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ Rating: 0

Υπέρ ΕΡΤ, σε 2 και 4 τροχούς στα Τρίκαλα

Υπέρ ΕΡΤ, σε 2 και 4 τροχούς στα Τρίκαλα

Πρωτότυπη η διαμαρτυρία – αλλά και η ένδειξη συμπαράστασης – τρικαλινών το απόγευμα της Πέμπτης. Με αφορμή και αιτία την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και το δεύτερο “μαύρο”, διοργανώθηκε, μετά από κάλεσμα των δύο εργαζομένων στο στούντιο της ΕΡΑ Τρικάλων, συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Εκεί, η προϋπήρξασα ιδέα για μηχανοκίνητη πορεία, πήρε σάρκα και οστά.

Με ποδήλατα, μηχανάκια και αυτοκίνητα, πάρα πολλοί τρικαλινοί εκφράστηκαν εντονότατα κατά της εισβολής, (δια)δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους και γενικά, τονίζοντας την αντίθεσή τους με την κυβερνητική πολιτική. Η πορεία ακολούθησε διαδρομή στους δρόμους της πόλης κα έφτασε μέχρι την οδό Μετεώρων, για να επιστρέψει στην κεντρική πλατεία.

Οι δύο εργαζόμενοι στην ΕΡΑ, Ελπίδα Κουτσογιάννη και Αλέξανδρος Ζαούτσος, παραμένουν στις επάλξεις. Χθες “έβγαλαν” ζωντανό πρόγραμμα, όπως κάθε μέρα, με ανταποκρίσεις από τα Τρίκαλα και σύνδεση με τη Λάρισα, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται στους 9,83 στα fm με την αναμετάδοση του 102 fm από την ΕΡΤ3, αφού ΕΡΑ από την Αθήνα, δεν υφίσταται πια. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και σήμερα, με ανταποκρίσεις από τα Τρίκαλα, αφού απόφαση ειλημμένη είναι, να μη σταματήσει ο αγώνας.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή