Υπερκέρδη για την Eurobank, εν μέσω φτωχοποίησης της κοινωνίας

Σχετικά άρθρα

Την ιλιγγιώδη κερδοφορία των 941 εκατομ. ευρώ εμφάνισε η Eurobank το α` εξάμηνο του 2022, την ώρα που τα Ελληνικά νοικοκυριά πένονται και οι επιχειρήσεις πλήττονται από την κρίση.

Η ασυδοσία στη τραπεζική αγορά όσο και στο κλάδο της ενέργειας όπου κι εκεί οι πάροχοι εμφανίζουν υπερκέρδη, φαίνεται ότι είναι ανεξέλεγκτη, με τη κυβέρνηση να στέκει αμήχανη μπροστά σ` αυτή τη δυσαρμονία της οικονομίας.

Ήδη αναζητούνται τρόποι για έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών και των εταιρειών ενέργειας, με σκοπό τα έσοδα να στηρίξουν τις ευάλωτες κοινωνικές και τους τομείς τις οικονομίας που υποφέρουν από την ενεργειακή κρίση.

Μέχρι τότε θα ακούμε μόνο ευχολόγια, ενώ τα αποτελέσματα από τη φτωχοποίηση της κοινωνίας είναι ήδη ορατά και στα Τρίκαλα.

Γκρούεζας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης