Υπερσύγχρονο ψηφιακό χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου Reviewed by Momizat on . Ξεκινά τη λειτουργία του από την προσεχή Δευτέρα, το υπερσύγχρονο ψηφιακό χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου. Τα επίσημα εγκαίνια της λειτουργίας του ψηφιακού χει Ξεκινά τη λειτουργία του από την προσεχή Δευτέρα, το υπερσύγχρονο ψηφιακό χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου. Τα επίσημα εγκαίνια της λειτουργίας του ψηφιακού χει Rating: 0

Υπερσύγχρονο ψηφιακό χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου

Υπερσύγχρονο ψηφιακό χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου

Ξεκινά τη λειτουργία του από την προσεχή Δευτέρα, το υπερσύγχρονο ψηφιακό χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου. Τα επίσημα εγκαίνια της λειτουργίας του ψηφιακού χειρουργείου τελέστηκαν σήμερα το μεσημέρι, σε κλίμα ικανοποίησης.

Το Νοσοκομείο του Βόλου είναι το μοναδικό δημόσιο Νοσοκομείο της χώρας που διαθέτει ψηφιακό χειρουργείο και η λειτουργία του αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, μειώνοντας αισθητά τους χρόνους των επεμβάσεων προς όφελος των ασθενών. Οπως τόνισε, επιπλέον, ο γιατρός της Μονάδας, Πέτρος Λευκός, σημαντική θα είναι επίσης και η λειτουργία του σύγχρονου υπερηχογράφου τόσο για τις διαγνώσεις ηπατοπαθειών, όσο και παθήσεων του μαστού.

Tην κυβέρνηση στην τελετή των εγκαινίων εκπροσώπησε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία συνεχάρη τη Διοίκηση για την υλοποίηση του έργου και ανέφερε ότι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης παραμένει η αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ματθαίος Δραμητινός, έκανε γνωστό ότι, υπογράφηκε με τον ανάδοχο τη σύμβαση για τον μαγνητικό τομογράφο. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είναι συνολικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ και εκτιμάται ότι μετά την εγκατάστασή του, θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο επόμενο δίμηνο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή