Υποβιβάζεται η Βέροια! – Ανοίγει ο δρόμος του ΑΟΤ για την Super League Reviewed by Momizat on . Η ΕΕΑ που συνεδριάζει αύριο σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δεκτή την καταγγελία του ΑΟΤ! Ο δρόμος για την Super League άνοιξε ή μήπως επειδή είμαστε στην Ελλάδα π Η ΕΕΑ που συνεδριάζει αύριο σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δεκτή την καταγγελία του ΑΟΤ! Ο δρόμος για την Super League άνοιξε ή μήπως επειδή είμαστε στην Ελλάδα π Rating: 0

Υποβιβάζεται η Βέροια! – Ανοίγει ο δρόμος του ΑΟΤ για την Super League

Υποβιβάζεται η Βέροια! – Ανοίγει ο δρόμος του ΑΟΤ για την Super League

Η ΕΕΑ που συνεδριάζει αύριο σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δεκτή την καταγγελία του ΑΟΤ! Ο δρόμος για την Super League άνοιξε ή μήπως επειδή είμαστε στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί;  Η ουσία είναι ότι όπως όλα δείχνουν ο ΑΟ Τρίκαλα κερδίζει την πρώτη μάχη και η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία του για την μετοχική σύνθεση της Βέροιας.

Συγκεκριμένα όπως τονίζουν στα Τρίκαλα, παρ” ό,τι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ανακοινώσει το deal για την πώληση της Βέροιας στον επιχειρηματία Κώστα Παπαδόπουλο, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης τόσο της ομάδας της Ημαθίας, όσο όμως και της ΠΑΕ Άρης.

Με βάση την απόφαση η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί και την θέση της στην μεγάλη κατηγορία να πάρουν τα Τρίκαλα, θεωρείτε όμως βέβαιο ότι η ομάδα της Ημαθίας θα προσφύγει εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης  η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο που θα συνεδριάσει και επίσημα η επιτροπή.

Sportrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή