Υποδοχή τής ιερής εικόνας της Παναγίας στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην καλαμπάκα το απόγευμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού έγινε η επίσημη υποδ Σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην καλαμπάκα το απόγευμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού έγινε η επίσημη υποδ Rating: 0

Υποδοχή τής ιερής εικόνας της Παναγίας στην Καλαμπάκα

Υποδοχή τής ιερής εικόνας της Παναγίας στην Καλαμπάκα

Σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην καλαμπάκα το απόγευμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού έγινε η επίσημη υποδοχή της παλαιάς εικόνος της Κοιμήσεως που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ. Κατόπιν ψάλθηκε ο μέγας Εσπερινός και ακολούθησε η περιοφορά της Ιεράς Εικόνος. Ψάλθηκαν τα εγκώμια της Θεοτόκου και έγινε η Αρτοκλασία.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Αύριο Κυριακή 15 Αυγούστου, ημέρα της εορτής, το πρωί και ώρα 7.00΄ θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί η Πανηγυρική θεία Λειτουργία.
Το απόγευμα της εορτής και ώρα 6.00΄ μ.μ. θα ψαλεί ο μικρός Παρακλητικός Κανόνας της Παναγίας και στη συνέχεια ο Μέγας Εσπερινός.
Κατόπιν μια μικρή Δέησις και αμέσως η Ιερά Εικόνα θα επιστραφεί στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή