"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Υποκλοπές: Μόνο ο Δημητριάδης στην Επιτροπή, δεν προσήλθαν Λαβράνος, Μπίτζιος και Ντίλιαν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έναν ολόκληρο χρόνο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για τις παρακολουθήσεις εδέησε να εμφανιστεί ο τέως γενικός γραμματέας και ανιψιός του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, που είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί όταν η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με την υποκλοπή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ήταν ο μόνος που προσήλθε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία όμως είχε καλέσει επίσης τον Ταλ Ντίλιαν, ιδρυτή της Intellexa που εμπορεύεται το Predator, και τους επιχειρηματίες Φέλιξ Μπίτζιο και Γιάννη Λαβράνο που συνδέονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa. Και οι τρεις, που κλήθηκαν καθυστερημένα μετά τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων, δήλωσαν ότι διαμένουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει πρόταση σχετικά με νέα κλήση των υπόλοιπων και εφόσον δεν προσέλθουν θα τεθεί θέμα προσαγωγής. Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά ακόμη και τη βίαιη προσαγωγή των προαναφερόμενων με την οποία έχει διαφωνήσει ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, προϊδεάζοντας ότι θα γίνουν δεκτά τα υπομνήματα όσων επιλέξουν να καταθέσουν με αυτόν τον τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης