Υποκρισία για τη ΔΕΗ Καλαμπάκας καταγγέλλει η ΡΙζοσπαστική Κίνηση Reviewed by Momizat on . Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποκριτικής και αναποτελεσματικής συμπεριφοράς των Τοπικών Αρχών παρακολουθούμε σήμερα με αφορμή την κατάργηση του ταμεί Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποκριτικής και αναποτελεσματικής συμπεριφοράς των Τοπικών Αρχών παρακολουθούμε σήμερα με αφορμή την κατάργηση του ταμεί Rating: 0

Υποκρισία για τη ΔΕΗ Καλαμπάκας καταγγέλλει η ΡΙζοσπαστική Κίνηση

Υποκρισία για τη ΔΕΗ Καλαμπάκας καταγγέλλει η ΡΙζοσπαστική Κίνηση

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποκριτικής και αναποτελεσματικής συμπεριφοράς των Τοπικών Αρχών παρακολουθούμε σήμερα με αφορμή την κατάργηση του ταμείου της ΔΕΗ Καλαμπάκας και την μεταφορά του στα Τρίκαλα που έχει σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ενώπιον του οργανωμένου σχεδίου της Κυβέρνησης που αποβλέπει στην ερήμωση της επαρχίας, όλοι ξαφνικά «εκπλήσσονται», όταν πλέον οι συνέπειες αγγίζουν και την Καλαμπάκα. Δεν ένιωσαν όμως την ίδια «έκπληξη» όταν τα σχετικά νομοσχέδια ψηφίζονταν στη Βουλή από τους βουλευτές που οι ίδιοι εξέλεξαν και οι οποίοι τους προσέφεραν στήριξη κατά την προεκλογική περίοδο των πρόσφατων Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Η «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είχε ήδη τονίσει προεκλογικά την ανύπαρκτη κινητοποίηση των Τοπικών Αρχών για θέματα μείζονος σημασίας και εξίσου κρίσιμα με το ζήτημα της κατάργησης του ταμείου της ΔΕΗ, όπως ήταν η μεταφορά του ΙΚΑ, της Δ.Ο.Υ. κ.λ.π. ) και την ανάγκη για συστράτευση και αγώνα, ώστε να μην υλοποιηθούν.

Σήμερα, εκ των υστέρων και ενώπιον μίας ήδη υλοποιηθείσας απόφασης, κανείς από αυτούς δε μπορεί να γίνει πιστευτός όταν χύνει «κροκοδείλια δάκρυα».

Η «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την υποκρισία των Τοπικών Αρχών τις οποίες θεωρεί συνυπεύθυνες για την «κατάντια» της πόλης μας και ΔΗΛΩΝΕΙ ότι θα είναι πρωτοπόρα στην κινητοποίηση των πολιτών, οι οποίοι οφείλουν να αποδεχτούν πως δεν υπάρχουν «ΣΩΤΗΡΕΣ», αλλά πως οι ίδιοι οι πολίτες κρατάνε την τύχη του τόπου τους στα χέρια τους.

DIMIOYRGIKI-RIZOSPASTIKI-KINISI-DIMOY-KALAMPAKAS

 

Αφήστε το σχόλιο σας