Υπομνήματα αγωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Πέντε ημέρες μετά την διακοπείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας και τρία μόλις 24ωρα πριν τη σύγκληση του Σώματος για τη συνέχεια της συζήτησης Πέντε ημέρες μετά την διακοπείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας και τρία μόλις 24ωρα πριν τη σύγκληση του Σώματος για τη συνέχεια της συζήτησης Rating: 0

Υπομνήματα αγωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Υπομνήματα αγωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Πέντε ημέρες μετά την διακοπείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας και τρία μόλις 24ωρα πριν τη σύγκληση του Σώματος για τη συνέχεια της συζήτησης κοινοποιήθηκαν στα υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας δυο υπομνήματα διαμαρτυρίας.

Δυο υπομνήματα που αποφασίστηκε να συνταχτούν στη ολιγόλεπτη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης και πριν το Σώμα διακόψει εξαιτίας των πολλών απουσιών που καταγράφτηκαν σε δημοτικούς συμβούλους.

Οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι κατά την μικρή σε διάρκεια συζήτηση που αναπτύχτηκε την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισαν να κοινοποιήσουν δυο υπομνήματα διαμαρτυρίας. Ένα στο υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την εικόνα που παραβιάζει ο Δήμος Φαρκαδόνας και την ευθύνη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Καϊμά, φέρει ο δήμαρχος κ. Οικονόμου ενώ το δεύτερο απεστάλη στο υπουργείο Υγείας και σχετίζεται με το ενδεχόμενο κλεισίματος του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Ειδικότερα στο πρώτο υπόμνημα που κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας οι δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν τη στάση του δημάρχου κ. Οικονόμου αφενός για το θέμα του ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ. και τη διαδικασία πλειστηριασμού 140 στρεμμάτων της εταιρίας, αφετέρου με θέματα που σχετίζονται με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που δεν εκτελούνται.

Μέσω του υπομνήματος ζητούν από τον υπουργό Εσωτερικών και τη γενική γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης την άμεση παρέμβαση για να αποτραπεί η κατάσχεση των 140 στρεμμάτων δημοτικής έκτασης και η παραπομπή του δημάρχου στην επιτροπή του αρθ. 238 του Ν.3852-2010 μιλώντας για παραβάσεις καθήκοντος.

Όσον αφορά το δεύτερο υπόμνημα εκείνο που κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας μιλούν για την αναγκαιότητα του Κέντρου Υγείας στην περιοχή, ζητώντας από τον υπουργό να παραμείνει η νοσηλευτική μονάδα, να αναβαθμιστεί και να στελεχωθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προς εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου.

 

Θανάσης Τσαγγαράς

e-erevna

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή