"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Υποστηρίζουμε τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε απάντηση της επιστολής του Προέδρου της ΕΑΣΤ σχετικά με τα αρνητικά σχόλια κατά του Εργατικού Κέντρου έχουμε να δηλώσουμε ότι:
Το Εργατικό Κέντρο δεν χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από κανέναν όπως μας κατηγορεί. Ο ρόλος του Εργατικού Κέντρου είναι θεσμικός και η θέση του είναι να είναι δίπλα σε όλους τους συμπολίτες ,σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από ποιόν χώρο προέρχονται. Είτε είναι 1 εργαζόμενος είτε είναι 100! Τονίζουμε ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη!

Υποστηρίζουμε τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα που δυστυχώς προσπαθούν με ανελέητο τρόπο να καταπατήσουν.

Ρωτάμε τον κ. Πρόεδρο της ΕΑΣΤ, γιατί κατήργησε τις Επιχειρησιακές Συμβάσεις που κατά δική του ομολογία είχαν μικρότερο εργασιακό κόστος και εφάρμοσε τις Ατομικές Συμβάσεις; Μήπως ο σκοπός σας είναι να έχετε την δυνατότητα και την ευλυγισία μέσω τον Ατομικών Συμβάσεων να απολύονται εργαζόμενοι; Οι ενέργειες σας, παρά τους ισχυρισμούς σας ότι η Ένωση και το Δ.Σ είναι δίπλα στους εργαζόμενους για το κοινό καλό δείχνουν ότι δεν προσφέρεστε για μια δίκαιη λύση.

Μας κατηγορήσατε ότι συνδιαλεγόμαστε με μικρές μειοψηφίες, ενημερώνουμε τον κ. Πρόεδρο ότι το Εργατικό Κέντρο συνδιαλέγεται με τα 6.000 εγγεγραμμένα μέλη όπως θα συνδιαλεγόταν και με το 1 μέλος. Και Μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των μελών μας είναι δικοί σας καταναλωτές.

Μας κατηγορήσατε ότι θέλουμε εργαζόμενους δύο ταχυτήτων, εμείς αγωνιζόμαστε για εργαζόμενους με Πλήρη Απασχόληση που να προβλέπεται από την Κλαδική τους Σύμβαση με Πλήρης Αποδοχές.

Τέλος έχουμε να δηλώσουμε ότι ούτε λασπολόγους στηρίζουμε ,ούτε είμαστε συνένοχοι σε υπονομευτικά σχέδια εναντίον της ΕΑΣΤ.

Για ένα όμως να είσαστε σίγουρος! Συνένοχοι σε σχέδια εναντίον των εργαζομένων δεν θα γίνουμε ποτέ !!!!!

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης