Υποταγή της Δημοκρατίας στους Νταβατζήδες Reviewed by Momizat on . Άναυδη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στο ζήτημα του Μένιου Φουρθιώτη, όπου ομολογουμένως η κυβέρνηση  "το τερμάτισε". Την ίδια στιγμή ξεκίνησε τ Άναυδη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στο ζήτημα του Μένιου Φουρθιώτη, όπου ομολογουμένως η κυβέρνηση  "το τερμάτισε". Την ίδια στιγμή ξεκίνησε τ Rating: 0

Υποταγή της Δημοκρατίας στους Νταβατζήδες

Υποταγή της Δημοκρατίας στους Νταβατζήδες

Άναυδη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στο ζήτημα του Μένιου Φουρθιώτη, όπου ομολογουμένως η κυβέρνηση  “το τερμάτισε”.

Την ίδια στιγμή ξεκίνησε τις εργασίες της η προανακρατική για το Ν. Παππά, ο οποίος όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1989, μεθόδευσε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την αναδιάταξη της διαπλοκής στη χώρα. 

Πρακτικές δηλαδή ασυγχώρητες για τους παραδοσιακούς μεγαλοκαναλάρχες, αποκλειστικούς προμηθευτές και εργολάβους της χώρας. 

Μια διαφορετική και πιο αποτελεσματική μέθοδο, χρησιμοποιεί η σημερινή κυβέρνηση. Δηλαδή άμεση και έμμεση χρηματοδότηση των ΜΜΕ, ελέγχοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την ενημέρωση και καθορίζοντας με σχετική άνεση, τη τρέχουσα πολιτική ατζέντα. 

Αυτό όμως που αντιλαμβάνεται ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, είναι ότι όταν ένας ασήμαντος παρουσιαστής εκβιάζει με τόση ευκολία το πολιτικό σύστημα, τότε οι Νταβατζήδες, το έχουν απόλυτα υποταγμένο. 

Κων. Κουτσονάσιος.  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή