Υποψήφια υπόσχεται τρικούβερτο γλέντι με… 30 κατσικάκια αν εκλεγεί! Reviewed by Momizat on . Λίγες μόνο μέρες μένουν από τη στιγμή που θα λήξει ο προεκλογικός αγώνας και απ’ ότι φαίνεται, οι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν… όλα, στη μάχη για τον στ Λίγες μόνο μέρες μένουν από τη στιγμή που θα λήξει ο προεκλογικός αγώνας και απ’ ότι φαίνεται, οι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν… όλα, στη μάχη για τον στ Rating: 0

Υποψήφια υπόσχεται τρικούβερτο γλέντι με… 30 κατσικάκια αν εκλεγεί!

Υποψήφια υπόσχεται τρικούβερτο γλέντι με… 30 κατσικάκια αν εκλεγεί!

Λίγες μόνο μέρες μένουν από τη στιγμή που θα λήξει ο προεκλογικός αγώνας και απ’ ότι φαίνεται, οι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν… όλα, στη μάχη για τον σταυρό!

Δεν έχει προηγούμενο λοιπόν η ανάρτηση υποψήφιας σε κοινότητα περιφερειακού Δήμου στο νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στην Τσαριτσάνη.

Η υποψήφια λοιπόν, αποφασισμένη καθώς φαίνεται να λήξει αυτή την προεκλογική περίοδο… πανηγυρικά, υπόσχεται γλέντι στην πλατεία του χωριού, με συνοδεία μάλιστα λαϊκοδημοτικής ορχήστρας! Βέβαια, όσοι την τιμήσουν με την παρουσία τους μόνο νηστικοί δε θα μείνουν, μια και η ανάρτηση κάνει λόγο για 25 – 30 κατσικάκια γάλακτος, τα οποία θα… «θυσιαστούν» στο βωμό της προεκλογικής περιόδου!

Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να συμβεί αν εκλεγεί…

Δείτε την απίστευτη ανάρτηση:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή