"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

“Υποψήφιος νίκης” με τον Σύριζα ο Λευτέρης Τσικρικάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος περιμένουν στον τοπικό Σύριζα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου. Όλα δείχνουν ότι στη νέα «φουρνιά», ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, είναι ο Λευτέρης Τσικρικάς. Ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία, πρόκειται για ένα νέο παιδί που μπορεί να προσφέρει ανανέωση, ενότητα και προοπτική. Αγαπητός όχι μόνο στην κομματική βάση αλλά και σε ευρύτερους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, αποτελεί ένα πολύ “καλό χαρτί” για τον Σύριζα.

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ανώνυμε κανονιστή και σχολιαστή των πάντων του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ λέω να είναι μόνο η Παναγιώτα υποψήφια και 5 θέσεις άδειες!!!
      Ή ο Γραμματέας που την υποστηρίζει μη χάσει τα μισθά και όταν κατεβαίνει υποψήφιος στο κόμμα να βγαίνει τελευταίος των τελευταίων.

  1. Υποψηφιότητα ουσίας με τα όλα της κυριολεκτικά άσχετα που δεν στέλνει φωτογραφίες στα site ακόμη κι από εκεί που κατουράει όπως ο “Μίστερ gant”.

  2. Ο Alexis δεν κοιτάει αν είναι νέος και ωραίος αλλά πόσα ψηφαλάκια θα του φερει. Και ο νέος αυτός μπορεί να είναι αγαπητός στην παρέα του και λίγο παραέξω, πολλά ψηφαλάκια όμως δεν φέρνει, οπότε πάμε παρακατω

  3. εγώ λέω να έχουμε και μια θέση για το γραμματέα , τα μισθά του βουλευτή είναι πολύ καλύτερα από του γραμματέα, αφού! θα είναι σούπερ το ψηφοδέλτιο, αχτύπητο. Μετά τύφλα νάχουν όλοι οι λοιποί!

  4. Αφού το ξέρετε πώς ο γραμματέας μια χαρά ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ από όλους τους εργασιακούς χώρους παίρνει και μάλιστα πολλούς.Απλα δεν παίρνει καθόλου από τα ορφανά του Δημητράκη ο οποίος συνθηκολόγουσε με όλους τούς δεξιούς του νοσ και βόλευε και τα παληκάρακια του παντού για να κάνουν μόκο μπροστά στις φασιστιες του.Ελατε τωρααα μεταξύ μας.Τωρα όσο για τα ψηφαλακια που κοιτάζει μόνο ο Αλέξης αν ισχύει υποδηλώνει και τον ξεπεσμό.Οποτε όλοι στην άκρη και χώρο για τίς ψευτοπερσονες τών sites μόνο που εμείς δε θα πάρουμε άλλο σανό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης