Υπό βροχή και κρύο η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Παρουσία της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά και με άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα η παρέλαση .Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση Παρουσία της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά και με άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα η παρέλαση .Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση Rating: 0

Υπό βροχή και κρύο η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα

Υπό βροχή και κρύο η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα

Παρουσία της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά και με άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα η παρέλαση .Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών .  

Την παρέλαση άνοιξε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και οι πρόσκοποι, ακολούθησαν πολιτιστικοί και χορευτικοί σύλλογοι, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έκλεισε με τμήματα της ΣΜΥ.Νωρίτερα τελέστηκε επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην οποία χοροστάτησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή