Υφίσταται πρόβλημα υλικών στο Νοσοκομείο Τρικάλων; Reviewed by Momizat on . Σοβαρά ερωτηματικά για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων γεννιούνται, μετά από την ανάρτηση στα social media της κας Κατερίνας Αποδιακού, πριν λίγε Σοβαρά ερωτηματικά για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων γεννιούνται, μετά από την ανάρτηση στα social media της κας Κατερίνας Αποδιακού, πριν λίγε Rating: 0

Υφίσταται πρόβλημα υλικών στο Νοσοκομείο Τρικάλων;

Υφίσταται πρόβλημα υλικών στο Νοσοκομείο Τρικάλων;

Σοβαρά ερωτηματικά για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων γεννιούνται, μετά από την ανάρτηση στα social media της κας Κατερίνας Αποδιακού, πριν λίγες ημέρες. 

Η εξαίρετη γιατρός και σύζυγος του Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας κ. Ι .Μπουτίνα, απευθύνθηκε στο Γραφείο της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων και συγκεκριμένα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ.Μιχαλάκη και το Διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Καρανάσιο, προκειμένου να προμηθευτεί η κλινική COVID ποιοτικά οξύμετρα, που είναι άκρως απαραίτητα στη θεραπευτική διαδικασία και σημειωτέον, είναι πολύ μικρής αξίας.

Εκτός από τα οφειλόμενα εύσημα στην ηγεσία του κτιρίου της οδού Βασ.Τσιτσάνη, προκύπτουν σοβαρά ζητήματα για την επάρκεια υλικών και την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης, τούτες τις κρίσιμες ώρες.

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (4)

 • Αγγελος Ζορμπάς

  Από οξύμετρα να φάνε και οι κότες.Πώς τάχα μου δεν έχουμε στο Νοσοκομείο οξύμετρα δεν μπορώ να το καταλάβω.Σιγά το κόστος .Fatsimaρικες ανακοινώσεις για περνάει η ώρα.

  Απάντηση
 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Έχει δίκιο ο κ.Ζορμπάς, fatsimare και στημένο μάλιστα… Πράγματι, χωρίς κανένα κόστος, οξύμετρα δίνουν ως bonus και διαφήμιση όλες οι εταιρείες και τα καταστήματα ιατρικών ειδών μαζί με μια καλή παραγγελία υλικών… δηλαδή να ‘ χαμε να λέγαμε, να ‘ χαμε να πούμε.. μνημόσυνο του ΕΣΥ με ξένα κόλλυβα…

  Απάντηση
 • καταντια..

  Ας τελειώσει το παραμύθι με τους εθελοντές ιδιώτες γιατρούς και τους εθελοντές βουλευτές.ολα ειναι για δημιουργία εντυπώσεων..κοροϊδεύουν την κοινωνια..οσο για τα “τεράστια”δωρεά των 2 οξυμετρων ,σε λιγο καιρο θα τα βαζουν ως δώρα στα kinder σοκολοτενια αυγά..

  Απάντηση
 • ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

  Παλιές και άρρωστες συνήθειες είναι αυτές. Ποιος δε γνωρίζει εκεί μέσα για τις τεχνητές ελλείψεις υλικών ώστε να δημιουργηθεί θέμα και να χαρακτηρισθεί έκτακτη ανάγκη. Έτσι παρουσιάζονται οι σωτήριες εταιρείες που μπορούν να καλύψουν τις έκτακτες ανάγκες με απευθείας αναθέσεις και τιμές στα ύψη λόγω άμεσης κάλυψης των αναγκών. Φυσικά ο εσωτερικός συνεργάτης που προκάλεσε και ανέδειξε την έκτακτη έλλειψη έχει το ανάλογο αντίτιμο από τον εξωτερικό συνεργάτη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο, όταν πριν από λίγες μέρες, ξαφνικά όλα τα οξύμετρα θεωρήθηκαν άχρηστα και για πέταμα από κάποιους “εσωτερικούς συνεργάτες”. Στημένα παιχνίδια βρώμικης πολιτικής και όχι μόνο.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή