Φέρνουν νέους πρόσφυγες στο Κουτσόχερο Λάρισας Reviewed by Momizat on . Σε ένα καμπ που ήδη αντιμετωπίζει ζητήματα πληρότητας και βρίσκεται εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες με μεγάλα προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος Σε ένα καμπ που ήδη αντιμετωπίζει ζητήματα πληρότητας και βρίσκεται εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες με μεγάλα προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος Rating: 0

Φέρνουν νέους πρόσφυγες στο Κουτσόχερο Λάρισας

Φέρνουν νέους πρόσφυγες στο Κουτσόχερο Λάρισας

Σε ένα καμπ που ήδη αντιμετωπίζει ζητήματα πληρότητας και βρίσκεται εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες με μεγάλα προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος θα ζήσουν για άγνωστο χρονικό διάστημα ακόμη 1.000 πρόσφυγες που έφυγαν από το κέντρο υποδοχής της Μόριας.

Προχθές έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το δεύτερο πλοίο από τη Λέσβο με 720 άτομα τα 379 εκ των οποίων επρόκειτο να μετακινηθούν στη Νέα Καβάλα. Το πρώτο πλοίο μετέφερε 640 πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν, επίσης, στο καμπ της Νέας Καβάλας.

Άλλοι 500 πρόσφυγες που έφτασαν προχθές από τη Λέσβο στη Θεσσαλονίκη θα διαμοιραστούν σε αντίστοιχα καμπ στο Κουτσόχερο Λάρισας, στην Φιλιππιάδα, τη Δράμα, την Αλεξάνδρεια, τη Βέροια και τα Διαβατά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή