"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.7 C
Trikala

Φήμες για κάθοδο Μιχαλάκη στο Δήμο Τρικκαίων – Οι σκέψεις για να βρεθεί απέναντι στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η απόφαση του πρωθυπουργού  να αποκλείσει από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια όλους τους αντιπεριφερειάρχες που αξίωναν να είναι υποψήφιοι βουλευτές εκ των πραγµάτων δηµιουργεί νέα δεδοµένα σε πολλούς νοµούς.

Ένας εξ αυτών είναι τα Τρίκαλα που, ως γνωστόν, ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης   ήθελε να δοκιµάσει την τύχη του και ως υποψήφιος βουλευτής. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, από αξιόπιστη πηγή πληροφορούµαι ότι ο καθ’ όλα επιτυχηµένος αυτοδιοικητικός, επαναπροσδιορίζοντας τις φιλοδοξίες του, σκέφτεται σοβαρά να υλοποιήσει ένα παλιότερο όνειρό του, που έχει να κάνει µε τη διεκδίκηση του ∆ήµου Τρικκαίων.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η σχετική πληροφορία, και για όσους δεν κατάλαβαν, έπειτα από πολλά χρόνια ο νυν δήµαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕ∆Ε, Δημήτρης Παπαστεργίου , θα αποκτήσει έναν δύσκολο αντίπαλο, ικανό να τον «αποστρατεύσει» πρόωρα. Με δεδοµένο ότι ο Μιχαλάκης θα έχει σιωπηρώς τη στήριξη τόσο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Αγοραστού όσο και των τοπικών βουλευτών, αντιλαµβάνεστε πόσο πολύ δυσκολεύει το έργο της επανεκλογής για τον συναγωνιστή Παπαστεργίου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης