"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Φίλης : Όσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν πρέπει να παραιτηθούν

lafarm

Σχετικά άρθρα

nikos-filis1

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 διατύπωσε την άποψη ότι αυτοί που διαφωνούν με την γραμμή που ακολούθησε το κόμμα του τις τελευταίες μέρες και διαφοροποίησαν τη στάση τους στην ψηφοφορία του Σαββάτου στη Βουλή, θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα κυβερνητικά στελέχη που δεν ψήφισαν “Ναι” το Σάββατο λέγοντας πως το πιο σωστό θα ήταν να ψηφίσουν αρνητικά αφού διαφωνούσαν και στη συνέχεια να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.

Ανάλογη ήταν και η θέση του σε ότι αφορά την κα. Κωνσταντοπούλου, για την οποία αναγνώρισε ότι έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψη της, αλλά τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην εμμονή της προέδρου της Βουλής να καθυστερήσει την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας με την διαδικασία για την εξουσιοδότηση προς τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του να διαπραγματευθούν με τους εταίρους μας.

Ο κ. Φίλης χαρακτήρισε εξωφρενικές τις απαιτήσεις κάποιων εταίρων μας για αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, δήθεν για να ισχυροποιήσει την αξιοπιστία της, απαίτηση που ισοδυναμεί σύμφωνα με τον κ. Φίλη με πραξικόπημα.

Ο κ. Φίλης επισήμανε ότι υπάρχουν ακόμα κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα και με κίνδυνο να μην υπάρξει συμφωνία. Χαρακτηριστικά ανάφερε την συνέχιση της παρουσίας του ΔΝΤ και στο επόμενο πρόγραμμα για τη χώρα μας και τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της χώρας μας ύψους 50 δις σε εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, ως εγγύηση για το νέο δάνειο που θα λάβουμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης αυτό δεν είναι προσωπική του άποψη αλλά θέση του Πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ: Antenna

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης