Φαιδρές Τρικαλινές δημοσκοπήσεις Reviewed by Momizat on . Τηλεφωνική δημοσκόπηση είναι σε εξέλιξη λέει στα Τρίκαλα και από την ανάλυση των ερωτήσεων βγαίνει το συμπέρασμα  ότι γίνεται για λογαριασμό του Δημάρχου Τρικάλ Τηλεφωνική δημοσκόπηση είναι σε εξέλιξη λέει στα Τρίκαλα και από την ανάλυση των ερωτήσεων βγαίνει το συμπέρασμα  ότι γίνεται για λογαριασμό του Δημάρχου Τρικάλ Rating: 0

Φαιδρές Τρικαλινές δημοσκοπήσεις

Φαιδρές Τρικαλινές δημοσκοπήσεις
Τηλεφωνική δημοσκόπηση είναι σε εξέλιξη λέει στα Τρίκαλα και από την ανάλυση των ερωτήσεων βγαίνει το συμπέρασμα  ότι γίνεται για λογαριασμό του Δημάρχου Τρικάλων κ.Παπαστεργίου.
Βέβαια οι ερωτήσεις είναι έτσι καμωμένες ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα ,ενώ ως αντίπαλο δέος προβάλουν τα ονόματα των, Κ. Κρεμμύδα, Γ, Σπαθή,  Στ. Μυλωνά , Στ. Τραγάνη και Χρ.Ντιντή. 
Ότι γίνεται γκάλοπ υπέρ ενός υποψηφίου, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί οι αντίπαλοι του,προδικάζει και την σοβαρότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας .
Να είστε βέβαιοι, ότι με την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων μιας ακόμη φαιδρής δημοσκόπησης στους κόλπους της κεντροδεξιάς ,που βρίθει πια από γραφικούς και μωροφιλόδοξους,θα γελάσει και η ποικιλόχρωμη αίγα.
Οι εποχές που διανύουμε, θυμίζουν την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο δημόσιο βίο του τόπου μας, ο αλήστου μνήμης Νομάρχης Τρικάλων Χρυσόστομος Πιπιλιάγκας, που είχε εκδώσει ακόμη και τοπικό χαρτονόμισμα ο αθεόφοβος την περίοδο της κατοχής.
Φυσάει Ανάποδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή