"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Φαλαγκάρας Σταύρος : Εν ονόματι του Κομουνιστικού κινδύνου!

lafarm

Σχετικά άρθρα

ergates
Είναι αναμενόμενο και ενδιαφέρον, να εκφράζονται απόψεις για τον ¨Άρη Βελουχιώτη με τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τον τραγικό του θάνατο στα στενά του «Φάγγου»(15 Ιουνίου 1945),και με την πρόταση τιμής του, από πρόσωπα, επιτροπές και φορείς της πόλη μας.Έτσι εμφανίζονται οι φανατικοί πολέμιοι του θρυλικού πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, υποθέτω και της Εθνικής Αντίστασης, με γνώσεις ψυχοπαθολογίας αλλά και του διεθνούς δικαίου, που θα τον είχαν εξαποστέλλει στο διεθνές δικαστήριο ως εγκληματία πολέμου, αν δεν τους προλάβαιναν οι κρατικοί-παρακρατικοί κανίβαλοι, καθώς βέβαια και οι κομματικοί αρχιερείς του τότε ΚΚΕ.

Επειδή υπάρχουν δειλοί και κρυψίνοες, που εκφράζονται μέσω των δηλώσεων άλλων, είναι εντυπωσιακό το θάρρος και η ευθύτητά κάποιου, να δικαιολογεί τη σύσταση και δράση των Ταγμάτων Ασφαλείας, ως εντελώς φυσιολογικό και αναγκαίο, «εν ονόματι του κομμουνιστικού κινδύνου», νομίζοντας πως έτσι τακτοποιεί τα ιστορικά γεγονότα που….παραποιεί η Αριστερά και οι συμπαθούντες τους «κομουνιστοσυμμορίτες»!!! Δεν αντιλαμβάνεται άραγε ότι αυτό, είναι τουλάχιστον ασέβεια πρώτου μεγέθους απέναντι στην εθνική ιστορική μνήμη;

Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις να υπηρετούν τους γερμανούς κατακτητές, την ίδια ώρα που πεθαίνουν χιλιάδες συμπατριώτες τους απ’ την πείνα και τις κακουχίες της κατοχής, άλλοι κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον και αντιστέκονται, άλλοι εκτελούνται(όχι βέβαια όλοι κομμουνιστές). Την ώρα που εκτυλίσσονται οι τραγωδίες του Διστόμου, των Καλαβρύτων και τόσων άλλων μαρτυρικών τόπων της πατρίδας!!!

Μέχρι που λοιπόν μπορεί να φτάσει το αντιαριστερό μένος; Η ταπεινή μου γνώμη είναι, μέχρι και εξευτελισμού. Ο δε εξευτελισμός κάποιου είναι ευθέως ανάλογος με τη δημόσια θέση, την ιδιότητα, τη φήμη, το επάγγελμα και την ηλικία του. Παράδειγμα ηχηρό, ο συγγραφέας Νίκος Δήμου, «δυστυχής έλληνας», τώρα που οι «κατσαπλιάδες» της Αριστεράς έκαναν λέει γιουρούσι και πήραν την εξουσία….!!

Χρησιμοποιεί ο αναιδής και απρεπής, για να βγάλει τ’ απωθημένα του, τη λέξη «κατσαπλιάδες», τόσο υβριστική και μειωτική, γνωρίζοντας την ιστορική φόρτιση που έχει. Του πρέπει ανάλογη απάντηση με πολιτικούς όρους, αλλά αξίζει να τον ακολουθεί κανείς;
Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης