"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Φαντασμαγορική η Τελετή Έναρξης στο «Μύλο των Ξωτικών»

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 η επίσημη τελετή έναρξης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας.

Όλοι οι ήρωες του παραμυθιού, ο Αι Βασίλης, τα ξωτικά, οι Μάγοι και η Νεράιδα υποδέχτηκαν τους χιλιάδες επισκέπτες.

Ήταν μια βραδιά βγαλμένη από όνειρο… ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κος Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε από την «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων», το μήνυμα ότι η καρδία της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στον «Μύλο των Ξωτικών» και κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός καλωσόρισε και προσκάλεσε όλον τον κόσμο, στον κορυφαίο εορταστικό προορισμό, ενώ συνεχάρη το Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala Α.Ε. που δημιούργησαν ένα ποιοτικό πόλο έλξης τουριστών σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτούργει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2015 σε μια πραγματική ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τέλος. Στα πλαίσια μαγνητοσκόπησης της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο, το δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα «BoysandNoise» τραγούδησε μπροστά σε ένα γεμάτο ζωντάνια κοινό και ανέβασε τη διάθεση στα ύψη. Η εκπομπή θα προβληθεί από το Mega Channel ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η σκηνοθετική επιμέλεια της τελετής έναρξης έγινε από τηνκα Αντονέλλα Χήρα. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δημιουργία της τελετής έναρξης και ιδιαίτερα στο ρόλο της κούκλας τη Μαρία Γαδετσάκη και στα ακροβατικά τη Χριστίνα Κρίθαρη.

Η καθόλα εντυπωσιακή τελετή έναρξης θα προβληθεί από την Επίσημη Ιστοσελίδα του «Μύλου των Ξωτικών». 

milos4 milos5 milos3 milos2 milos1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης